Apotek

Ordapotek

Hvis du mangler Interjektioner® eller Substantiver® i dit liv, eller er du lidt nede på Adjektiver®, eller har du underskud af Adverbier® så er der hjælp at hente.

Ordapoteket koster 500 kr. + porto. Send en mail til >…  mortensondergaard@gmail.com eller tryk på knappen BESTIL.

Ønsker du at købe et Ordapoteket som skab, skal du skrive til Galleri Tom Christoffersen her >…

Mere om Ordapoteket:

Ordapoteket er 10 realistiske pilleæsker, en for hver af de 10 ordklasser, med indlagt indlægsseddel: Genuin cool underfundighed.

LARS BUKDAHL, WEEKENDAVISEN

  • Et indslag om Ordapoteket og dets apoteker kan ses på Politiken.dk >….
  • Charlotte Engberg har skrevet en artikel om Ordapoteket i Den Blå Port nr. 90, 2012, Forlaget Vandkunsten. Download en pdf her >….
  • Kamilla Löfström har skrevet en artikel om Ordapoteket i Standart. Download en pdf her >...
  • Ordapotekets lister over ordklasse-ord, altså de ord som findes nederst på hver indlægsseddel, stammer fra Hanne Ruus’ store værk Danske Kerneord. Bogen kan anskaffes her > ...
  • Her er det muligt at lege med kerneordene fra de 10 ordklasser  >…
  • Ida Bencke har skrevet en artikel om Ordapoteket > …
  • Ordapoteket er på facebook her >…

 

Ordapoteket på Louisiana Channel:

Apoteket er lavet i forbindelse med en udstilling om sprog og sprogets love. Den grafiske udforming af medicinæskerne og apoteket har Christian Ramsø / WeArePopular stået for.

Læs mere her om udstillingen her >…

Ordapoteket er et værk der kombinerer medicin og grammatik. Det består af ti sproglige medicinæsker, en for hver af de ti ordklasser. Æskernes størrelse varierer i forhold til ordklassernes størrelse.

Inde i de ti forskellige medicinæsker ligger der indlægssedler, en for hver ordklasse. På Ordapotekets indlægssedler kan man læse om bivirkninger, overdosering og anvendelse af den enkelte ordklasse. Kan man bruge Præpositioner® hvis man er gravid? Hvad er bivirkningerne ved Artikler®. Løber Verber® over i modermælken hvis man ammer? Hvor opbevarer man Numeralier®?

Ordapoteket findes på dansk og bla. på engelsk, fransktysk og norsk.

BESTIL